Gratis Verzending door Nederland
Breed Assortiment
Veilig Betalen
Bestellen

Over Q.ouT Fietsen Hapert

Een winkel waar u vertrouwd een fiets kunt aanschaffen.

Of u nu op zoek bent naar een damesfiets, herenfiets, omafiets, mountainbike, racefiets, BMX fiets of kinderfiets, dankzij onze grote assortiment fietsen hebben wij altijd voldoende keus voor u.

Wij zijn gespecialiseerd in kinderfietsen, BMX fietsen, heren- en damesfietsen en nog veel meer. Dankzij het grote assortiment is er altijd wel een fiets te vinden naar uw keuze. Ook voor accessoires en reparaties aan uw fiets bent u bij Q.ouT aan het juiste adres. Onderhoudsbeurten voor fietsen en elektrische fietsen bedragen vanaf € 27,50 per fiets.

Wij hebben 1 missie.
Wij willen graag kwaliteitsfietsen aan de man brengen maar dan voor een betaalbare prijs.
Fietsen die jaren mee gaan en tegen een stootje kunnen.

Een fiets online verkopen kan iedereen. Maar zorgen voor deskundig hulp bij aanschaf, een snelle afhandeling en goede service voor als na aanschaf is iets wat niet voor iedereen is weggelegd. En dit allemaal aanbieden tegen de scherpste prijzen is iets wat Q.ouT fietsen alleen kan.
Dus voor vakkundig advies, gunstige prijzen en uitstekende service gaat u naar qoutfietsenhapert.nl, de grootste online fietsenwinkel!

Arie van Der Meer

Arie is een begrip in Hapert, een fietsbedrijf dat kwaliteit nog dagelijks neer zet
Arie is inmiddel’s 69 jaar oud, getrouwd met Paula, al 40 jaar zijn steun en toeverlaat in de fietsenbranche.

Arie van der Meer is nog niet van plan om te stoppen met zijn succesvolle fietsenwinkel, reparatie van fietsen zit bij Arie in het bloed.
Vanaf zijn achttiende jaar bouwden Arie al zijn eigen racefiets, inmiddels 50 jaar later, nog steeds een zeer gerespecteerde fietsenmaker in Hapert.
Arie was een fanaat wielrenner, hij maakte met veel liefde en plezier de wielen van vele wielrenners, Arie draait zijn handen niet om voor het spaken van een wiel, vanuit het hele land kwamen de wielerploegen dan ook graag bij Arie van der Meer

Tot op de dag van vandaag spaakt Arie nog steeds wielen op gevoel, en het geluid van een spaak.
De laatste jaren heeft Arie veel kennis vergaard, en scholing gedaan, dit om het ouderwetse fietsenmakers vak  te verruimen naar een volleerd, en een professionele E-bike monteur.

Uit vele regio’s Komen klanten nog altijd graag, om moeilijke problemen aan hun fiets op te laten lossen bij Arie van der Meer, ook problemen waar andere fietsenmakers geen raad meer mee weten, voor Arie een peulenschil.
Wanneer Arie aangeeft niks meer te kunnen doen voor uw fiets, dan weet u ook zeker dat u toe bent aan een nieuwe fiets.

Arie gaat nog een stap verder, samen met Q.ouT fietsen Nuland slaat Arie van der Meer een geheel nieuwe weg in, dit om het bedrijf klaar te maken voor de toekomst.
Arie gaat een aanbod aan modellen aanbieden in Hapert van 2750 fietsen, dit uit een gegarandeerde voorraad van 40.000 fietsen, waarvan 7000 elektrische fietsen.
Arie is hiermee de grootste op fietsgebied in zijn regio, ook zal de vraag van kinderfietsen bij vele uit Hapert vervuld worden, Arie heeft alle maten kleuren, en modellen op voorraad, een grote aanwinst in Hapert.

Voor een eerlijk en vakkundig advies, dat is waar wij voor staan.

Liever onze fysieke winkel bezoeken?
Dat kan ook!
Kom naar de Oude provincialeweg 63 te Hapert en neem een kijkje door onze showroom.
Tel: 0497 - 38 51 26