Nieuw filiaal in Hapert van Q.ouT fietsen

In Hapert gaat Q.ouT fietsen een prachtig filiaal openen, in een wel zeer mooie bosrijke omgeving, genaamd de Kempense bossen. De kempen is een bosrijk gebied dat veel mooie fietsroutes kent, vandaar ook een zeer toeristische, en een gelieft gebied voor fietsers en wandelaars. Ook fietsverhuur is hier aan de orde, Q.ouT fietsen ziet daar veel mogelijkheden, wij gaan veel van dit soort activiteiten bekijken waar mogelijkheden liggen. Het nieuwe filiaal wordt ons derde filiaal dat fysiek is, hier kan iedereen de collectie zien, en natuurlijk ook berijden, u bent altijd welkom voor proefrit. Ook gaat u zien, dat bij Q.ouT fietsen, fietsen wel heel voordelig is, veel voordeliger dan bij andere zaken in uw omgeving. Elk filiaal van Q.ouT fietsen staat gelijk aan alle anderen filialen, zo kunt bij alle filialen terecht, en krijgt u altijd dezelfde uitstekende service.

Waarom een filiaal in Hapert

Veel vraag was er naar een ander aanbod van fietsen, ook veel vraag naar mooiere modellen, vooral op het gebied van kinderfietsen, en schoolfietsen. Ook kwam de vraag steeds maar weer met betrekking tot schoolfietsen, deze vraag willen wij graag beantwoorden, schoolfietsen zullen aanwezig zijn in het nieuwe filiaal Q.ouT fietsen te Hapert, Transportfietsen vanaf €219,- deze ook in de bekende dikke uitvoering, zoals veel bekende merken al hebben, Altec is identiek qua uiterlijk van deze fietsen, Q.ouT fietsen heeft een eigen import gecreëerd, zo heeft Q.ouT fietsen de hand weten te leggen op alle modellen, Q.ouT fietsen zorgt ervoor dat er geen tussenhandel plaats vindt, de klant kan dan erg goedkoop een kwaliteitsfiets aanschaffen bij Q.ouT fietsen Hapert. Ervaar een proefrit, en ervaar hoe ligt deze Altec transportfiets zich voortbeweegt, uitgevoerd met een Duitse trapas van Hesling, dubbel gelagerd, Duitse degelijkheid die staat. Ook de vraag naar kinderfietsen is erg groot in deze regio, andere fietsenzaken laten het afweten bij deze fietsen, omdat de marge laag is op deze fietsen. Q.ouT fietsen kijkt verder, kinderfietsen zijn erg belangrijk in onze samenleving, daarom gaat Q.ouT ervoor, dat met de bekende merken zoals, Loekie, Volare, Altec, Lombardo, Bike fun, Waarom deze merken, deze zijn kwalitatief zeer goed afgewerkt, met de beste materialen. Een kinderfiets behoord aan alle veiligheid te voldoen,zo mogen er geen delen opzitten die kinderen in gevaar kunnen brengen, een kinderfiets moet 1000% veilig zijn.

Fietsverhuur in Hapert

Het bosrijke gebied de Kempen biedt erg veel ontspanning, prachtige fietsroutes, goed voor een dosis ontspanning. Er is veel behoefte aan fietsverhuur, toeristen die niet de mogelijkheden hebben om een fiets mee te nemen, huren dan ook graag een fiets. De fietsen moeten een goede kwaliteit kennen, en een veilig gevoel geven om door de prachtige Kempen te rijden. Q.ouT fietsen Hapert zal straks een veelzijdig punt zijn, waar veel mogelijk is.