Tien best beoordeelde fietsenwinkels in Nederland 2019

Waar richten deze fietsenwinkels zich op? Q.ouT Fietsen uit Nuland komt als beste naar voren. Dit bedrijf bestaat niet alleen uit een fysieke winkel, maar verkoopt ook fietsen via een eigen webshop. Het bedrijf is gespecialiseerd in kinderfietsen, BMX fietsen, heren- en damesfietsen en in fietsreparatie. De nummer twee, Go Fast Fietsen uit Utrecht, richt zich wat meer op onderhoud en reparatie. De nummer drie, Den Drietip - van Nuenen uit Helmond, richt zich naast fietsen en reparatie ook nadrukkelijk op bromfietsen.

Met een 9.7 uit respectievelijk 528 en 153 beoordelingen, scoren Q.ouT en Go Fast Fietsen op Telefoonboek.nl zeer hoog. Ook uit de beoordelingen van Google blijken deze twee fietsenwinkels het zeer goed te doen. En ook de rest van de bedrijven in de lijst mag trots zijn op de hoeveelheid goede beoordelingen. Algemene cijfers fietsenwinkels Nederland

In totaal zijn er 1.907 Nederlandse fietsenwinkels bekeken. Maar lieft 1.760 van deze winkels wordt op Telefoonboek.nl met een voldoende beoordeeld. 64% van alle Nederlandse fietsenwinkels worden zelfs beoordeeld met een 7.0 of hoger. Over het algemeen scoren Nederlandse fietsenwinkel dus hoog.

https://www.places.nl/nieuws/uw-website/nederland-fietsland-hoe-goed-zijn-fietsenwinkels/