Elektrische fietsen niet meer weg te denken.

Elektrische fietsen zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse straatbeeld. Dagelijks gaan er mensen mee naar hun werk, school, of gewoon voor een stukje ontspanning. Ook jongeren maken steeds meer gebruik van een elektrische fiets, de stadsfiets wordt hierdoor snel verdreven. Het is voor de jongeren en voor werkend Nederland veel voordeliger om op een elektrische fiets te rijden, de kosten voor het openbaarvervoer zijn aanzienlijk hoger. Bedenk ook dat er geen dure parkeersystemen gelden, overal kun je gemakkelijk een fiets stallen. Ook kun je elk centrum gemakkelijk bereiken met een elektrische fiets, auto’s worden vaak geweerd in de binnensteden, en bij het gebruik van het openbaarvervoer moet je vaak nog een stuk lopen om bij je bestemming te komen.

Ook heb je in een hand omdraai een fietskar gemonteerd aan je elektrische fiets, je kunt zo gemakkelijk alles vervoeren, zelfs uw kinderen. Al met al, het bied vele mogelijkheden, en kan van alle gemakken voorzien worden. In onze webshop vindt u tal van modellen, deze in diverse scherpe prijzen, elektrisch rijden is betaalbaar geworden en voor vele haalbaar.

Zijn goedkope elektrische fietsen slechter dan de duurdere elektrische fietsen, het antwoord is hieraan snel gegeven, zeker niet ! Goedkopere elektrische fietsen rijden vaak met minder luxe en minder bereik van een accu. Een elektrische fiets moet je zien net als een auto, je hebt een standaard auto, of een dikke middenklasser, de dikke middenklasser moet diep voor in de buidel getast worden, en de standaard auto is voor u dan bereikbaar en betaalbaar, maar je komt net zo ver als menig ander, daar is iedereen het over eens.

Elektrische fietsen leasen wordt al een geruime tijd gedaan, de mogelijkheden zijn legio. Veel bedrijven overwegen om te starten met het leasen van elektrische fietsen, het is goedkoop, en het bied veel voordeel. Er worden duurdere elektrische fietsen gebruikt voor lease, deze zijn aan onderhoud onderhevig, het onderhoud valt met een volledig leasepakket weg, deze komt voor rekening van de leasemaatschappij, voordelig voor elk bedrijf. De gebruiker van een lease fiets is er van verzekerd dat hij of zij altijd nieuw blijft rijden, en elektrisch rijden als zeer prettig ervaart.

Ook zijn er nieuwe regelingen bij je werkgever. De werkgever kan via de belasting een fantastische regeling realiseren, dit om heel voordelig voor zijn werknemers een duurzaam regeling te treffen. Een werkgever kan zo bijna een fiets volledig voor je vergoeden, alles wat u meer zou willen komt voor eigen rekening. Q.ouT fietsen heeft een groot assortiment aan elektrische fietsen, deze komen redelijk bij de duurzame vergoedingen.

Vraag naar de mogelijkheden bij je werkgever,het verruimd jou bereik in het woon werk verkeer.