Draaiboek Q.ouT fietsen.

Eind 2014 is Q.ouT begonnen als familiezaak net buiten het centrum van ’s-Hertogenbosch. De doelstelling is ambitieus, snel naamsbekendheid creëren en Europees gefabriceerde fietsen van hoge kwaliteit in de vestigingsplaats afzetten. Serviceverlening bij de keuze van uw fiets en reparaties van alle soorten fietsen staat ook hoog in het vaandel. Wij hebben 1 missie. Wij willen graag kwaliteitsfietsen aan de man brengen, maar dan voor een betaalbare prijs. Fietsen die jaren mee gaan en tegen een stootje kunnen. Een fiets online verkopen kan iedereen. Maar zorgen voor deskundig hulp bij aanschaf, een snelle afhandeling en goede service voor als na aanschaf, is iets wat niet voor iedereen is weggelegd. En dit allemaal aanbieden tegen de scherpste prijzen is iets wat Q.ouT fietsen alleen kan. Dus voor vakkundig advies, gunstige prijzen en uitstekende service gaat u naar www.qoutfietsen.com, de grootste online fietsenwinkel! Q.ouT fietsen heeft een gegarandeerde voorraad van 35.000 fietsen waarvan zo’n 2200 modellen te verkrijgen zijn, ook een groot scala aan kleuren. Ook is nee verkopen in een fietsenwinkel geen goede optie, je moet echt alle merken maten en soorten aan kunnen bieden, de verschillende prijsklasse waar klanten voor komen, moet je aan kunnen bieden, met zo’n groot aanbod is dat altijd mogelijk. Klanten die niet kunnen vinden wat zij zoeken in uw winkel, is omzet mis lopen.

Het Ontstaan van het familiebedrijf dat Q.ouT fietsen heet.

Onze passie lag bij fietsen, plus het verkopen ervan. Onze twee dochters kozen de richting om in de handel te gaan, het verkopen sprak hun erg aan, dat ook van fietsen. De link was snel gelegd om een familiebedrijf op te zetten. Heel veel voorwerk is er aan vooraf gegaan om de stap in de fietsenbranche te nemen. Na alles in kannen en kruiken te hebben, zijn wij op zoek gegaan naar een geschikt pand om onze droom werkelijkheid te maken. Er werd een pand gevonden aan de Van Gilsstraat in s-Hertogenbosch, net op de rand van het centrum. Het was een oud kolenbedrijf van vroeger waar op dat moment een groot motorbedrijf in zat, die eigen motoren bouwden. Het gehele pand is van binnen totaal omgebouwd naar een ware fietsenzaak door ons gezin, drie maanden is er over gedaan om de opening te realiseren, wij kunnen u vertellen dat het een beren klus is geweest, maar, voldaan kan er naar terug gekeken worden. Eenmaal gezeteld kwam ik op geheel anderen ideeën, ideeën om een groot platform te gaan bouwen om zo kostenbesparend te gaan werken. Een pand aan de rand van het centrum vergt een hoop van je omzet, deze kunnen zeker bespaard worden door de voorraad te laten verdwijnen, en een geheel andere voorraad te gaan creëren, dit zeer kosten besparend doormiddel van elk jaar terugkerende belasting gelden over je voorraad, verzekeringen, blijven zitten met oude voorraad, een kleiner pand, maar dan met dezelfde capaciteit van voorraad, zodat vraag en aanbod niet in het geding komt. Aan alles werd gedacht, en alles werd onder de loep genomen, ook een oud school project op commercieel vlak werd uit de kast gehaald om een groot platform neer te gaan zetten, wat na vier jaar denken en bouwen eindelijk staat. Nu het platform staat en online is, kun als een groot bedrijf fungeren met een kleineren uitstraling, dat met meer omzet dan dat van een groot winkelpand.

De voordelen van de super formule van Q.ouT fietsen.

Werken in een sterk familiebedrijf. Een franchisenemer geniet van een wel zeer lage eenmalige instap fee. U betaald geen jaarlijkse percentages van uw omzet die u heeft gegenereerd. Geen kosten van het bouwen van een website voor uw fietsenwinkel, dit met financieringsysteem / verzekering afsluiten / live chat / locatie kaart / iDEAL Een collectie van fietsen, plus andere benodigdheden die Q.ouT fietsen zelf samenstelt. Reclame materiaal zoals ramen stickeren, vlagen / visitekaartjes / spatbordstickers / flyers / bonnenboekjes. Volledige lifting op het platform zodat u altijd bovenaan in Google staat. Eigen domeinnaam. Eigen iDEAL betalingsysteem. Hulp en ondersteuning van het Q.ouT fietsen team. Mee liften met alle campagnes die Q.ouT fietsen doet. Een gevulde winkel om gelijk omzet te kunnen genereren. Geen verplichte afname van goederen, u mag zelf bepalen wanneer u een bestelling plaats. Zeer groot assortiment, nooit meer nee verkopen. Eigen verhaal met foto materiaal op home page van uw webshop. Gegarandeerd mee groeien op het succes van Q.ouT fietsen. Altijd nummer een op fiets gebied, dit met de nieuwste modellen. Alle onderdelen met een klik op uw webshop te bestellen.

Ook als wij internationaal gaan, gaat u automatisch mee. Verzending van fietsen voor klanten, altijd gratis binnen Nederland. Bij een groot aantal franchisenemers, elk jaar een bijeenkomst op een mooie locatie. Hulp bij het afsluiten van verzekeringen voor uw fietsenwinkel. Werken in een winkel van maximaal vijftig vierkantenmeter, zeer lage maandlasten, stookkosten, gemeentelasten.

Q.ouT fietsen kijkt verder waar vele het laten liggen, Werken aan de toekomst.

Bij Q.ouT fietsen werken als franchiseondernemer houd u jaarlijks meer kapitaal over, dit door de lage kosten van verzekeringen, stookkosten van verloren ruimtes, geen eigen voorraad, lage gemeentelasten. Grote panden brengen erg veel kosten met zich mee, dit noemen wij kapitaal vernietiging, bij Q.ouT fietsen houd u veel kapitaal over om meer omzet te kunnen genereren in uw fietsenwinkel. Ook nooit meer het omkijken of het bijwerken van uw webshop, dit doet Q.ouT fietsen allemaal voor u, ook dit behoord bij een flinke besparing op uw maandlast. Hieronder enkele besparingspunten van uw maandlast, en wat een groot voordeel is voor u en uw bedrijf. Het laten bouwen van een webshop, gemiddeld genomen €5000,00 Betaling per maand aan een hosting bureau, dit voor optimalisatie, gemiddeld €250,00 Extra betalingen die in rekening gebracht worden bij het plaatsen van nieuwe artikelen, facturen van gemiddeld €250,00 Telefonische consulten €50,00 dit als u professioneel wilt werken. Mailing verkeer wat 100% zeker moet zijn, abonnementen van ongeveer €54,00 per maand. Campagnes opstarten via Google om zichtbaar te worden voor klanten, €3800,Per jaar. Deze lasten heeft u bij Q.ouT fietsen niet, dit is een flinke last die van u afvalt U krijgt van ons een zeer professionele webshop die elke dag up to date is.

Op een kleiner oppervlak werken geeft meer rust en overzicht, met name voor de klant die bij het kopen van een fiets of een ander product beter overzicht heeft. De klant kan gerichter kijken, en de volle uitleg krijgen over zijn of haar product, de klant is op zijn gemak. Een te groot verkoop lokaal geeft onrust bij het zoeken naar waar zij voor komen, te groot werkt vaak verwarrend in veel opzichten. Kinderen, waar het kopen van een fiets vaak een feestje is, rennen vaak in een groot verkoop lokaal, zij zijn gespannen, en kunnen vaak geen keus meer maken, ouders raken hier vaak gespannen door. Door een huiskamerlook te creëren, maak je rust zonder verwarrende situaties. Het franchisesysteem is gebaseerd om mensen goed bij te kunnen staan bij hun aankoop, een kopje koffie, een glaasje limonade voor de kinderen met een snoepje doet wonderen, klanten komen veel eerder tot een aankoop. Ook voelt de klant zich eerder koning, dit omdat je een vele betere service kunt bieden, bij klanten voelt dit echt als goed. U werkt op een kleiner oppervlak, maar u kunt een mega aan fietsen en onderdelen tonen, dit door een erg groot assortiment. Ook heeft u een prachtige collectie rijklaar staan, die gelijk voor de verkoop zijn en de klant dezelfde dag al de fiets in huis heeft. Ook de supersnelle levering van de fietsen die besteld worden in uw winkel, dit vaak binnen een dag, dit is waar klanten van houden. Wachttijden Bij veel andere zaken zijn vaak dagen, ofwel weken, Q.ouT fietsen komt een klant supersnel tegemoet, en laat de klanten niet wachten.

U krijgt van Q.ouT fietsen een eigen iDEAL systeem op uw Webshop met uw eigen bedrijfsrekeningnummer. De omzet die u maakt is daadwerkelijk van u, u betaald hier totaal niks van aan Q.ouT fietsen. U krijgt van Q.ouT fietsen een unieke inlogcode om met een paar klikken een aankoop of verkoop te realiseren, u kunt gebruik maken van een zeer groot assortiment van fietsen en onderdelen. Ook de klant kan meteen zien wat de verkoop prijzen zijn aan de voorkant van webshop. Ook de naam Q.ouT fietsen is een geregistreerde naam, en ook deze geeft een flinke boost aan uw omzet. Door het snelle groeien van Q.ouT fietsen is de naam veel te zien en te vinden in ons dagelijkse straatbeeld, klanten zullen u hierdoor sneller vinden omdat u een fietsenwinkel bent van Q.ouT fietsen, dit creëert nog meer omzet voor u. De naam Q.ouT staat voor Quik en Qualitiy (snel en kwaliteit)

Gegarandeerde omzet die u meteen genereert.

Q.ouT fietsen heeft een uniek systeem ontwikkeld om winkels te plaatsen op de juiste locaties. Wij bekijken de locatie in uw regio waar u graag wilt gaan vestigen met uw fietsenwinkel, u bepaald zelf of het voor u een optie is qua maand bedrag en contractduur van een particulier of makelaar. Heeft u een ruimte dat van uzelf is, of de juiste vierkante meters aan huis, dan kan en mag u van ons daar een Q.ouT fietsenwinkel vestigen, mits de gemeente daar vergunningen voor verstrekt, en u in het bestemmingsplan past. Heeft u een pand gevonden, en Q.ouT fietsen vind het een geschikte optie om daar een fietsenwinkel te vestigen, en u kunt daar omzet genereren, dan wordt uw droom werkelijkheid, en kan er gewerkt worden aan een mooie Q.ouT fietsenwinkel. Zorg er altijd voor dat u meteen de gemeente in kennis stelt van uw fietsenwinkel, dit voor de vergunningen die op die locatie nodig zijn in de gemeente waar u zit (omgeving vergunning), bij de gemeentes staan hier wachttijden voor. Heeft u een pand waar een ramenpartij in zit aan de voorkant, dan zetten wij de bestickering aan de binnenkant, hier is geen vergunning voor nodig.

Q.ouT fietsen weet waar de omzet zit en helpt u hierbij.

Q.ouT fietsen organiseert bij meer franchiseondernemers elk jaar een bijeenkomst, dit natuurlijk op een mooie locatie. Iedere franchisenemer is dan van harte welkom. Op deze mooie dag kunt u ervaringen en nieuwe ideeën uitwisselen met elkaar, zo leert u ook iedere franchiseondernemer kennen. Ieder jaar krijgt u hiervoor van Q.ouT fietsen persoonlijk een uitnodiging van. Q.ouT fietsen gaat ook in de nabije toekomst een App ontwikkelen om zo nog meer omzet te genereren voor uw winkel. Met deze App kunnen mensen nog gemakkelijker en sneller bij uw winkel komen, dit ook voor reparatie ofwel garantie, een win win situatie voor iedere franchiseondernemer. Ook verdere ontwikkelingen op het platform die dagelijks plaats vinden, zijn ook geheel gratis te gebruiken en zichtbaar in uw webshop. Q.ouT fietsen werkt dagelijks hard om bij te blijven voor de toekomst, u profiteert hiervan zonder enige extra kosten. Q.ouT fietsen wil goede beoordelingen, goede service en garantie voor klanten en franchiseondernemer. Q.ouT fietsen als best beoordeelde bedrijf van Nederland Fietsenwinkels Binnen de categorie fietsenwinkel krijgt Q.ouT uit Nuland de beste beoordeling. De winkel ontvangt op basis van 279 unieke beoordelingen een 9,7. De fietsenwinkel scoort op verschillende vlakken erg goed. De winkel krijgt voor de algemene indruk, de service en de prijs/kwaliteit verhouding een 9,7. Door het hoge aantal beoordelingen is het gemiddelde cijfer erg betrouwbaar. Op de tweede plek staat Go Fast Fietsen uit Utrecht. Zij krijgen een 9,7 op basis van 153 beoordelingen. Op de derde plaats staat Rijwielcentrum Penninga uit Grijpsker. Zij krijgen een 9,6. Op de vierde plaats staat Ado Bike uit Breda, zij scoren een 9,4. Tot slot staat Giant store van Bebber op de vijfde plaats. Zij scoren een 9,4. https://www.places.nl/nieuws/insights/nieuwe-fiets-kopen-q.out-is-de-bestbeoordeelde-fietsenwinkel/

Q.ouT fietsen is een sociaal bedrijf, en wil in de nabije toekomst een stichting gaan plaatsen op het platform, dit met het oogpunt op kinderen die ernstig ziek zijn. Kinderen zijn de toekomst, en hebben recht op een goed en menswaardig bestaan, Q.ouT fietsen wil graag een steentje bijdragen, en deze groep tegemoet komen. Van elke verkochte fiets bij ons op het platform willen wij een x bedrag naar onze stichting doen. Het geld kan gebruikt worden voor onder anderen, Meer onderzoeken voor ziektes waar weinig onderzoek naar gedaan wordt, of het realiseren van een onvergetelijke dag voor het hele gezin, Ook denken aan bepaalde middelen die een nare periode wat dragelijker kan maken. Familiebedrijf Q.ouT fietsen wil er voor iedereen zijn, ook voor deze groep mensen, ook hiervoor gaan wij voor kwaliteit. Dit is een doel wat Q.ouT fietsen zeker wil gaan bereiken.

Een doel waar wij naar streven, samen met onze franchisenemers.

Het platform van Q.ouT fietsen is uniek te noemen, Snel, en met alle mogelijkheden waar veel fietsenmakers op achter liggen. Het bied tal van mogelijkheden waar u als franchisenemer zeer veel profeit van heeft. Alle winkels van Q.ouT fietsen zijn gelijk, dat wil zeggen dat de service en garantie altijd perfect verloopt, zodat ook iedereen kan verwachten dat alles zo snel mogelijk wordt opgelost. Problemen die ontstaan met betrekking op garantie, wordt het hoofdkantoor in Nuland in kennis gesteld, deze bepaald hoe het voor de klant verder gaat verlopen. Zou de fiets een vervangend deel nodig hebben wat niet in de garantie valt, dan mag u de reparatie in rekening brengen bij dat filiaal voor de klant. Acties die Q.ouT fietsen in het leven roept, zijn bij ieder filiaal van kracht, ook al heeft u het product niet in de winkel, dan kan deze via het platform besteld worden voor de klant. Service en garantie staan hoog in het vaandel bij Q.ouT fietsen. Q.ouT fietsen zal altijd al haar filialen bijstaan, u bent van kwaliteit verzekerd Bij alles wat Q.ouT fietsen doet, zal het altijd een win win situatie zijn. Dit geeft u extra meer omzet voor uw fietsenwinkel.

Wat kan en realiseerbaar is.

Fietsverhuur mag ingevuld worden in uw fietsenwinkel, dit is voor u omzet verhogend. Q.ouT fietsen moet op de hoogte gebracht worden van uw plan van aanpak, dit omdat het vermeld moet worden op uw home pages van uw webshop. Ook het ombouwen van gewone fietsen naar elektrische fietsen kan simpel gerealiseerd worden, Q.ouT fietsen heeft ombouwsets die snel en gemakkelijk gemonteerd kunnen worden. De ombouwsets zijn voor uw bedrijf snel te bestellen via ons platform. De omzet kan hierdoor flink gaan groeien, het is een stuk service wat u bied. De kracht van Q.ouT fietsen is de manier van verkopen, zien waar de klant gebruik van wilt maken. De combinatie van goedkope fietsen of middenklasse fietsen, of kiezen voor een A klasse fiets moet zichtbaar zijn in uw winkel. Door deze combinatie toe te passen in uw winkel is er voor iedere consument een fiets, en voelt de klant zich snel thuis bij u. Kinderfietsen hebben een lage marge, maar zijn wel de fietsen die later de klant terug brengt naar uw winkel voor een andere fietsmaat, een zeer belangrijk product wat er bij hoort. Ook trekt u hierdoor meer klanten die komen kijken welke mogelijkheden er allemaal zijn, het platform bied dan voor de klant een verwelkomend systeem. Verschillende modellen worden al gepresenteerd bij u in de winkel, de klant ziet dan meteen de kwaliteit, en kan alvast passen op een frame maat. De verkoop van een fiets is dan snel gerealiseerd, en de klant hoeft niet elders te gaan kijken omdat u alles in huis heeft.

Q.ouT fietsen gaat als er voldoende franchiseondernemers zijn een App bouwen. De App zal gekoppeld worden aan het platform van Q.ouT fietsen, alle webshops worden dan automatisch gezien, en heeft de klant de keus waar hij naar toe kan gaan, dit voor reparatie ofwel een aankoop van een nieuwe fiets. Ook voor klanten die vertoeven op een andere locatie kunnen dan snel naar het dichtstbijzijnde Q.ouT filiaal voor reparatie of andere service die wij bieden. Zit u in een regio waar veel fietsende toeristen verblijven, dan pakt u hieruit veel voordeel en zal uw omzet hierdoor flink stijgen. Alles wat Q.ouT fietsen realiseert, is voor u een gegarandeerde bron van omzet.

Een fietstoeristisch gebied creëert al snel een bandenservice, Klaar terwijl u wacht, in de meeste gevallen, dit omdat deze toeristen snel weer de reis willen hervatten. Dit geeft een goede mond op mond reclame, u kan snel het aangewezen punt worden voor fietstoeristen, deze keren dan graag bij u terug (vaste klanten) Ook Q.ouT fietsen Nuland zit in een toeristisch fietsgebied, deze hanteert ook een bandenservice, dit levert in de zomer maanden extra omzet op, mensen keren terug naar ons bedrijf. Ook verkopen van nieuwe fietsen vinden weleens plaats. Creëer meer service, ga voor nog meer omzet

Fysieke winkels zijn erg belangrijk, de consument wil zien, voelen, advies, en een proefrit, u bent de verkoper die vertrouwen uitstraalt, en de persoon met kennis van zaken. Door fysieke winkels te realiseren van Q.ouT fietsen groeit het vertrouwen bij de consument, hier is al geruime tijd onderzoek naar gedaan. Uit het onderzoek is gebleken dat steeds meer consumenten kiezen voor een fysieke winkel, samen met een webshop. Het zien van het product is van groot belang voor de consument. Als er problemen ontstaan, dat altijd kan gebeuren, dan willen de klanten een advies kunnen halen, en zo worden sneller en gemakkelijker problemen opgelost. Het kopje koffie dat je aanbied, geeft bij de klant al een gastvrij gevoel. Uit onderzoek is gebleken dat klanten steeds meer bestellen via uw webshop als het vertrouwen gezet is, klanten hebben dan een veilig gevoel erbij. De naam Q.ouT fietsen werkt daar stevig aan mee, door een sterke formule zoals Q.ouT fietsen, keert de consument veelvuldig terug op uw webshop en komt deze sneller naar uw fysieke winkel. Door de grote naamsbekendheid die Q.ouT fietsen zal ondergaan, krijgt uw fysieke winkel een flinke boost in alles, daardoor gaat de omzet stevig omhoog.

De naam Q.ouT staat voor Quick en Quality ( snel en kwaliteit )

Goed afmonteren is zeer belangrijk bij alle fietsen, los zittende delen zit de klant niet op te wachten,Ook voor de veiligheid is dit van groot belang. Alles goed nalopen of alles naar behoren werkt moet bij elke fiets gebeuren. Gebruik van het juiste gereedschap maakt minder schade, en werkt veel gemakkelijker. Bij Q.ouT fietsen kunt u een mail indienen, met daarop uw wensen van het gereedschap, wij kunnen dan samen met u een kist gereedschap samenstellen,tegen inkoop prijs. Al het gereedschap is voor professioneel gebruik. Laat de klant eerst de fiets proberen als u deze gaat overhandigen, hierdoor kunt u misschien nog wat kleinigheden verbeteren voor de klant. Klanten en Q.ouT fietsen stelt dat zeer op prijs, uw klant moet met volle tevredenheid uw winkel verlaten, en er weer graag terug keren. Q.ouT fietsen geeft bij alle fietsen eenmalig een gratis servicebeurt in het lopende jaar van de garantie, vervangen van onderdelen die niet onder de garantie vallen kunnen vervangen worden tegen betaling. Een gratis servicebeurt wekt vertrouwen, klanten stellen dat zeer op prijs.

Bij een Q.ouT filiaal kost een servicebeurt voor alle fietsen €27,50, Goedkoop om veel klanten te genereren.

Alle fietsen die in de winkel staan, zijn rijklaar, deze kunnen door de klant meteen gekocht worden, en mogen direct mee naar huis. U besteld meteen een nieuwe fiets op het platform om zo de collectie aangevuld te houden, dit zodat u nooit met hoge kosten komt te zitten, en andere klanten meteen weer de fiets kunt tonen. Door een collectie aan fietsen in de winkel te hebben, kan de klant altijd passen op verschillende modellen, en zo naar keuze van kleur en model op het platform in de winkel bestellen bij Q.ouT fietsen. Klanten doen altijd een aanbetaling op het kopen van een fiets, zo kunt u de inkoop al realiseren, plus de klant keert altijd terug. Doet u dit niet, dan kan het wel eens zijn dat u voor teleurstellingen komt te staan, dat is zeker niet de bedoeling. Een scherm in uw winkel met een kleine laptop doet wonderen voor een verkoop, u kunt met de klant door alle fietsen en modellen heen lopen, samen met een bakje koffie, of thee.

Laat de klant zich thuis voelen Bied de klant alles, waar de klant voor komt. U bent het vertrouwden adres voor de klant. Dit is een sterk punt van Q.ouT fietsen.

Verzekeringen voor fietsen, in een handomdraai gerealiseerd op het platform waar de klant bij is, dit is een stukje service wat u kunt bieden aan uw klant. Denk aan elektrische fietsen die de klant graag verzekerd ziet, ofwel andere duurdere fietsen, ook voor schoolfietsen wordt vaak gekozen voor een verzekering. Op uw home pages van uw webshop vindt u een balk met meerdere mogelijkheden, waaronder ook het afsluiten van een verzekering. Met een ideale klik bent u in het menu, en kunt snel en gemakkelijk een verzekering afsluiten.

Een fiets financieren behoord ook tot de mogelijkheden, dit ook in een handomdraai op uw webshop te realiseren, u kunt snel en eenvoudig een aanvraag indienen. Er wordt voor elektrische fietsen redelijk gebruik van gemaakt, ook dit als een stukje service voor de klant. Bij het afsluiten van deze twee producten moet de klant altijd terug keren bij u in de winkel, dat is de klant verplicht, schade ofwel een nieuwe fiets gaat via uw filiaal, dit is dus uw omzet.

Facebook zit gekoppeld aan uw webshop, dit indien u een bedrijf,s account heeft, is er geen Facebook account, dan helpen wij u er een te maken. Maakt u gebruik van Instagram of Linkedin, ook dat kunnen wij koppelen voor u, dit wordt dan zichtbaar op uw webshop. De klant die op uw webshop kijkt kan meteen naar uw Facebook of anders, dit levert u meer bereik op in uw omgeving. Denk aan reclame die u verspreid op het social media, deze worden snel gevonden, en bekeken. Facebook is erg nuttig voor meerdere verkopen, door reclame te maken van uw fietsenwinkel Q.ouT fietsen, dit met regelmaat te delen in groepen, dan heeft u 30% meer omzet per jaar, vermeld er altijd uw www adres bij wat u van ons krijgt, klanten komen dan meteen op uw pagina uit.

Alle franchisenemers krijgen van Q.ouT fietsen een eigen domeinnaam, ofwel een www adres. Dit is tevens uw vaste zoekadres voor uw webshop. Voor u zijn hier geen kosten aan verbonden, dit behoord bij uw winkel. U wordt op uw webshop van Q.ouT fietsen meteen zichtbaar bij Google, dit is te vinden bij dealers, onderaan op de homepage. De franchiseformule is erg uitgebreid en vraagt bij opstart geen extra kosten meer, u kunt dan meteen omzet genereren, dit is voor u van groot belang. Aan de buitenkant verzorgen wij alle reclame, zodat u goed gezien wordt. Een collectie aan fietsen voor ongeveer vijftig vierkante meter, deze worden door Q.ouT fietsen zelf bepaald, Q.ouT fietsen geeft geen elektrische fietsen bij de opstart. Ook materialen behoren bij de opstart, dit voor een gevulde winkel. U betaald een lage eenmalige fee, en een laag vast maandbedrag, verder betaald u totaal niks meer aan Q.ouT fietsen. Een mooi concept waar u deel vanuit kunt maken. Uw droom van een fietsenwinkel kunt u realiseren bij Q.ouT fietsen. Super groot aanbod aan kunnen bieden. Nooit meer nee verkopen Een professionele webshop met de volle mee lifting van Q.ouT fietsen.

Alles nog kort samen gevat van de kracht van Q.ouT fietsen.

Wie gaat voor de formule van Q.ouT fietsen gaat duurzaam werken, duurzaam in vele opzichten. Q.ouT fietsen is klaar voor de toekomst, Q.ouT fietsen heeft alles in de startblokken staan van wat deze machine allemaal kan, de mogelijkheden zijn gigantisch. U maakt als franchisenemer deel uit van Q.ouT fietsen, dit gaat u zeker merken in alle opzichten in uw fietsenwinkel. Het platform wat Q.ouT fietsen ontwikkeld heeft, is deels ontstaan om de vast geroeste fietsenmarkt los te maken, ook om fietsenmakers die in slechtweer zitten te helpen, en nederland fietsland te houden. Toen het systeem geboren was, ben ik doorgegaan met meer ontwikkelingen op het platform. Het platform groeide, ik zag dat het systeem alles aan kan waar vele op zaten te wachten. Bedrijven waren volop bezig om ideeën te creëren die niet slaagden, vele bedrijven vielen daardoor om. De ontwikkeling van het Q.ouT platform bleek alles op te kunnen lossen waar veel bedrijven naar op zoek zijn. Natuurlijk werd ik heel voorzichtig met het naar buiten brengen van dit systeem, en ben het elke dag maar weer aan het versterken, samen met mijn twee dochters. Elke dag zijn er contacten met importeurs om het platform te vullen, en de voorraden op orde te houden. Op moment hebben wij meer dan 2200 modellen, 35000 fietsen, en 7000 elektrische fietsen op voorraad. Bijna alle merken zijn te leveren door Q.ouT fietsen, dat in een snel tempo. Merken die nog niet voorkomen op ons platform volgen vanzelf, bedrijven melden zich al zelf aan bij ons, en willen zeer graag plaats nemen op het platform, het blijft maar groeien. Bij Q.ouT fietsen heeft de consument de volle keus aan fietsen en onderdelen, en u als franchisenemer hoeft nooit meer nee te verkopen. Ook is het platform zo ontwikkeld dat het hacken ervan bijna onmogelijk is, dit door een geniaal systeem wat wij hanteren, het platform zal altijd blijven door draaien. Het platform kent een onbeperkt aan data, ook kunnen wij oneindig aan blijven sluiten van fietsenwinkels in binnen en buitenland. Vestigt Q.ouT fietsen waar ook ter wereld, u wordt ook daar zichtbaar en gezien, denk aan toerisme uit verschillende landen die nederland komen bezoeken, deze weten Q.ouT fietsen plus alle vestigingen al te vinden, u kunt hierop inspelen. Q.ouT fietsen is en werkt sociaal, en gaat voor de franchisenemer en consument. Een ijzersterk familiebedrijf