Driewielers volwassenen
Of u nu op zoek bent naar een damesfiets, herenfiets, omafiets, mountainbike, racefiets, BMX fiets of kinderfiets, dankzij onze grote assortiment fietsen hebben wij altijd voldoende keus voor u.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Driewielers volwassenen

Zoekt u goedkope driewielers voor volwassen dan bent u bij Q.ouT fietsen op het juist adres. Ook kunnen wij voor een een fiets op maat laten maken, u kunt een afspraak in de winkel maken om alles door te bespreken wat de mogelijkheden hier in zijn. Een ruim aanbod in verschillende soorten driewielers in verschillende maten en merken. Merken zoals van raam en Pfau-Tec, Wij hebben ze zelfs al in elektrische. Driewielfietsen zorgen voor stabiliteit en maken je weer mobiel wanneer je niet meer op een normale fiets durft te fietsen. Weet u al welke driewieler u wilt aanschaffen, dan kunt u deze hier eenvoudig op onze website bestellen en kiezen voor afhalen in winkel of thuis bezorgd laten krijgen. Wij bezorgen door heel Nederland. Ook geheel rijklaar thuis geleverd bij u.

Maten driewielers volwassen

Driewielers volwassenen zijn er in verschillende vormen, maten, en kleuren. Bij ons kunt u voor u dochter, zoon of u zelf een juist driewielfiets vinden na uw prijsklasse en wensen. De juiste inch maat is afhankelijk van uw lengte. Het is belangrijk om de juiste maat te nemen en dat uw driewielfiets niet te groot of te klein is voor u. u kunt de fiets helemaal na uw eigen wensen samen laten stellen door de gewenste specificaties en aanpassingen.

Advies nodig voor uw driewieler?

Heeft u vragen over de keuze van uw fiets? Dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij geven u graag meer uitleg over de verschillende soorten fietsen en kunnen u adviseren over het type fiets dat bij u past met het juiste frame en wielmaat.

Vragen?

Voor al u wensen en specifieke vragen kunt u contact met ons opnemen op 0736898293 of stuur ons een mail naar [email protected].

Verschillende soorten fietsen


U kunt bij ons terecht voor o.a.

En nog veel meer!

 

 

WhatsApp Chat WhatsApp Chat